Selskap

Mer enn et selskapslokale. Vi bistår med vår erfaring. Slik at du kan senke skuldrene og være tilstede i øyeblikket.

Mer enn et selskapslokale

 

Skreddersydde Løsninger

Vi på Varangertunet skreddersyr gode løsninger for diverse tilstelninger. I et hyggelig selskapslokale med særpreg som setter en flott ramme rundt selskaper. Vi er fleksible og mulighetene er mange. Hos oss får du hjelp til å finne den beste løsningen for din tilstelning. Om du ønsker å komme til et ferdig pyntet selskapslokalet, hvor bordet er dekket og maten står klar. Eller du ønsker å stå for pynting og mat selv. 

Selskapslokalet som setter stemningen 

Før vi startet Varangertunet, ble selskapslokalet til. Hun som står bak designet er vår lokale interiør designer Anette Saxi. Det tidløse designet er det perfekte utgangspunktet for diverse tilstelninger. 

Med et slikt utgangspunkt er det bare fantasien som setter grenser. Selskaper har blitt en del av vår hverdag, men det skal aldri føles som hverdag for deg. Ingen selskap er like, det vet vi alt om. En vær anledning er unik og spesiell for de det gjelder. Noe som gjør det spesielt for oss også.


Vår erfaring, din trygghet

Med seks års erfaring fra Varangertunet, samt bakgrunn fra kreative utdanninger og yrker kjenner vi prosessen godt, og det er det vi elsker. Vi bistår med vår erfaring slik at enhver spesiell anledning får den oppmerksomheten den fortjener. Har du noen spørsmål eller ønsker å booke selskapslokalet hos oss? Ta gjerne kontakt via tlf. 913 65 856ller post@varangertunet.no

 


Andre artikler

Konfirmasjon

Den store dagen for konfirmanten og hele familien! Dette skal være en hyggelig sammenkomst med familie og venner som feirer at en barndom er slutt og at voksenlivet begynner.

Bursdager

Bursdager er en hyggelig anledning for å samle familie og venner til ett hyggelig selskap. Gjør det enkelt ved å la oss ta oss av arbeidet og rammene rundt. Slik blir festen ett hyggelig minne. Og dere kan kose dere uten å tenke på innkjøp, plass, matlaging og vask.

Bryllup

En av de største dagene i livet, fortjener alt det beste!