Kurs og konferanse

Når du ønsker ett landlig og ufomelt møtested for deg og dine medarbeidere er Varangertunet ett godt alternativ. Her møtes dere uforstyrret i ett av våre 2 møtelokaler som tar intill 15 eller 40 personer.  Her finner dere fasiliteter som kjøkken, lounge, sauna, gapahuk. Her finner dere ro og kan jobbe uforstyrret. Grunder historien til Vestre Jakobselv burde også være en inspirasjon for enhver bedrift. For her tror man at man kan. Og de mange bedriftene i bygda beviser at alt er mulig.

Møterommene

Tredjefossen er vårt minste lokale. I jakobselva som renner noen hundre meter bortfor Varangertunet kan du besøke 3.fossen. Her ser man hvordan laksen hopper oppover fossen. Selv i sterk motstrøm så gir den ikke opp. Den fortsetter til den finner en vei mot målet ovenfor fossen. En inspirasjon til enhver bedrift eller organisasjon. Å utvikle en bedrift er alltid å søke nye løsninger og rettninger for å nå sine mål. Selv i motgang kan man ikke gi opp, men jobbe hardere!Tredje fossen: ligger på Solvarden øst. Med utsikt over bygda og Varangerfjorden.

Inkluderer:
4-15 personer
Fremvisningsutstyr
Gratis wifi
Selvbetjent (om ønskelig)

Tillegg:
Servering
Frukt og kake
Kaffe og te
Lunsj buffet
Overnatting
Aktiviteter
Sauna

På Varangertunet har vi 16 rom fordelt på hus og leiligheter. Vårt gjestehus er familidrevet og vertskapet, naturen og maten, skaper en uformell og avslappet atmosfære for våre gjester.

Ønsker dere overnatting i forbindelse med kurs/møter så kan vi ordne gode priser.

Tredjefosse møtelokalet
Halv dag fra 950 kr
Hel dag fra 1350 kr

Vi skreddersyr alltid etter kundens ønske!
Ta kontakt for ett uforpliktende tilbud!
Mail: post@varangertunet.no tlf: 91365856

Forespørsell om kurs- eller konferanselokale

Ett landlig og uformelt møtested. Med rom for arbeidsro, kreativitet, inspirasjon og rekreasjon.

Tusen takk! Din bestilling har blitt sendt til oss. Vi tar kontakt så fort vi kan.
Ojsann. Her skjedde det noe feil.