De forskjellige overnattingsmulighetene hos oss

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut a, tempus, sit euismod aliquet nec, at.

No items found.
Instagram

Følg oss på Instagram

Overnatting i Varanger

Planlegger du en reise til Varanger og ser etter et sted å bo? En basecamp med kort vei til alt du kan oppleve, hvor du kan finne roen etter en lang dag med opplevelser?

Da er du kommet til rett sted! Tunet er den perfekte basecamp for dine eventyr i Varanger med kort avstand til alt du kan oppleve. Kun noen minutter fra hovedveien, men likevel tett på naturen og skjermet for støy.

Ta turen innom da vell, vi gleder oss til å ta deg imot!

SAUNA

Midt på tunet litt skjermet står vår nye vedfyrte sauna. (2020) Badstukulturen er en arv fra våre finske forfedre. Og Vadsø er regnet som badstu hovedstaden i Norge. Vår badstu har plass til max 6 voksne. Her kan du få varmen i deg, rense kropp og sjel og føle ren på alle måter.Du bestiller badstu senest innen 1200 den dagen du vil bruke den. Da det tar litt tid og fyre opp!

02
Gallery

BÅLPLASSENE

Rundt på tunet er der flere bålplasser. Her er det godt å roe ned etter en lang dag med opplevelser. Eller nyte bål kaffe til frokost.

Lekeplass

Rundt på tunet er der masse tumleplass. Plener og bjørkeskog som er ett godt utgangspunkt for lek og moro. 2021 utstyrer vi også eiendommen med flere nye lekeaparater. Utendørs bordtennis bord. Volleyballnet, klatrestativer m.m. Her kan barna leke i trygge omgivelser mens foreldrene kan leke med eller slappe av rett ved.

Servering

På Varangertunet serverer på bestilling.
Eller besøk vår sommer kafe 1/7 -15/8 1200-1800.

Hos oss er det god hjemmelaget mat som kommer på bordet. Våre oppskrifter er familieoppskrifter vi har brukt i generasjoner. Men gjerne med nye vrier. Fisk fra fjord og elv, vilt og bær er våre hoved råvarer! Ønskes det restaurant servering leverer vi også dette, i samarbeid med lokale kokker. Vår laksesuppe, finnebiff og multekake har blitt svært så populær blant våre gjester!Utenom sommersesong bør måltider bestilles senest dagen før.  Velkommen til gode matopplevelser på Varangertunet!

Les mer