Konfirmasjon

Den store dagen for konfirmanten og hele familien! Dette skal være en hyggelig sammenkomst med familie og venner som feirer at en barndom er slutt og at voksenlivet begynner.

Hvordan skape en best mulig dag uten stress?

En konfirmasjon kan by på ufordringer. Hvem skal bestemme hva. Hvordan få gjort alt som må gjøres. Og hvor dyrt blir dette? Konfirmanten og foreldrene har gjerne sterke meninger som ikke alltid samsvarer. Men vi har løst mange slike spørsmål. Vi finner en løsning sompasser dere alle. Og deres budsjett.

Nyt festen og la oss ordne resten!

Unngå å være utslitt og hektisk opptatt med forberedelser når dagen kommer. Vi hjelper deg å lage en plan over gjøremål. Og bidrar med alle detaljer du måtte ønske for at du skalvære trygg på at alt blir tatt hånd om. Og at gjesten vil føle at de kommer til akkurat deres fest. Med deres personlige preg!

Noe har du kanskje lyst å gjøre selv. Å da hjelper vi deg med gode råd om du trenger. Noe står du kanskje helt fast på å da tar vi hånd om dette. Du kan komme med fargevalg,tema,peronlig pynt etc.

Konfirmaten og foreldre har nok også sterke meninger om hva som skal serveres på den store dagen. Her bidrar vi gjerne med løsninger som passer både i smak og budsjett.

En minneverdig dag

Når dagen kommer kan dere være trygg på at vi tar hånd om alt som avtalt. Dere kan nyte samværet med konfirmant og familie. Uten å være utslitt av forberedelser eller grue dere til oppryddingen. Vi hjelper dere å senke skuldrene og gir dere tid til å være sammen og skape en minneverdig dag!

Tilreisende gjester?

Huset fullt av gjester? Det kan være koselig. Men også vanskelig eller upraktisk. Vi kan også tilby rom til dine gjester. De som trenger overnatting i forbindelse med konfirmasjonen. Eller de som trenger ett hvile rom. Kanskje noen som er eldre,syke eller småbarn som trenger en pause fra festen. Da kan vi tilby rom.

Vi kan tilby både hus, leiligheter og rom i forbindelse med deres selskap.Fint for de som trenger å trekke seg tilbake. Eller må en dag eller flere i forbindelse med selskapet. Vi gir ekstra gode tilbud til deg og dine gjester.

Ta gjerne konatkt så vi kan se på best mulig løsning for deg og dine gjester. Til den store dagen. Vi har også ett romslig uteområde med diverse aktiviteter dere kan benytte.

Stolt konfirmant og stolte foreldre.

Når du har lagt alle planene, alene eller sammen med oss. Er det klart for gjennomføring. Vi kan tilby alt du trenger bordkort,blomster, aktiviteter,lydannlegg, servietter lys etc. Du velger helt selv hvor mye eller lite du vil gjøre. Og konfirmanten deltar og kommer med innspill slik at dagen blir hyggeligst mulig. Og konfirmantens dag!

Konfirmasnsonsdagen trenger ikke å være forbundet med stress og altfor store utgifter. Den skal være hyggelig, stressfri og tilpasset ditt budsjett. Det er vi her for å hjelpe til med.

Vi ser frem til å være med på veien og deres vertskap på den store dagen. Men konfirmanten i sentrum og uthvilte og glade familimedlemmer og gjester.

Andre artikler

Dåp og navnefest

Dåp er en av de store begivenhetene i livet, dagen som markerer starten på livet.

Bryllup

En av de største dagene i livet, fortjener alt det beste!

Selskap

Mer enn et selskapslokale. Vi bistår med vår erfaring. Slik at du kan senke skuldrene og være tilstede i øyeblikket.