Dåp og navnefest

Dåp er en av de store begivenhetene i livet, dagen som markerer starten på livet.

Våre dåps og navnefester.

Vi tilbyr dåps og navnefester med din personlige vri. Farger og tema velger du. Vi pynter også gjerne med personlige detaljer.

Nyt festen!

Denne store dagen bør dere nyte sammen med familie og venner. Fortell oss dine ønsker for dagen og la oss stå for arbeidet. Vi pynter, dekkerbord, ordner maten og tar oppvasken for dere. Null stress = en perfekt dag for dere!

Ett nyfødt barn er ett lite under. Tiden er dyrebar og viktig. Man har store drømmer og ønsker for barnet og dåps/navne festen.

Vi er alle forskjellige. Derfor legger vi vekt på å skape en fest som blir personlig for dere. Gjestene skal føle at de besøker dere når de kommer. Samtidig er det for de fleste ikke hver dag man arrangerer slike store dager. Derfor er det mye stress og huske på alt som må gjøres. Vi derimot arrangerer fester ofte. Og vår erfaring er din tryggeht for at deres selskap vil bli akkurat slik dere ønsker det. Ingenting overlates til tilfeldigheten og vi tenker på alt. Dere står i sentrum og det er vår jobb å gjøre dere fornøyd!

For oss er det alltid stor stas når vi får være med å sette rammene rundt feiringen av ett nyfødt barn!

Andre artikler

Bursdager

Bursdager er en hyggelig anledning for å samle familie og venner til ett hyggelig selskap. Gjør det enkelt ved å la oss ta oss av arbeidet og rammene rundt. Slik blir festen ett hyggelig minne. Og dere kan kose dere uten å tenke på innkjøp, plass, matlaging og vask.

Bryllup

En av de største dagene i livet, fortjener alt det beste!

Konfirmasjon

Den store dagen for konfirmanten og hele familien! Dette skal være en hyggelig sammenkomst med familie og venner som feirer at en barndom er slutt og at voksenlivet begynner.