Bryllup

En av de største dagene i livet, fortjener alt det beste!

Denne spesielle dagen fortjener alt det beste!

For dere som ønsker å samle venner og familie til ett intimt, stilfullt og personlig bryllup er Varangertunet det rette stedet. Når du ønsker fokus på dere og gjestene. Med det beste av hva Varanger kan by på. Når dere ønsker bistand til å arrangere deres drømmebryllup så er vi der for dere.

Mindre stress og mere hygge!

Vi bidrar til at dere kan senke skuldrene og vite at alt er under kontroll.

Vi har bistått i alle deler med forberedelser og gjennomføring av flere bryllup. Alt fra klær, underholdning,mat, overnatting, bordkort etc. Vi bistår dere gjerne.

En vellykket fest hvor brudeparet slapper av og gjestene koser seg.

IDenne dagen tar vi oss av det praktiske mens dere nyter hverandre og festen!

Vi legger til rette for ett personlig preg på hele festen!

Dette er deres dag. Det er viktig at deres ønsker og drømmer for dagen blir oppfyllt. Vi bruker defor god tid sammen med dere for å planlegge best mulig. Å gjør vårt beste for å forstå hvilke rammer dere ønsker for dagen deres.

Mat, pynt, underholdning henger sammen for den perfekte bryllupsdagen. Men også hvile. Vi har rom og leiligheter disponible slik at dere kan trekke dere tilbake mellom slagene. Justere litt på finstasen og bare være dere to noen minutter. Ønsker dere og tilbringe bryllupsnatten her legger vi tilrette for dette også i en av våre leiligheter.

Eller hva med å tilbringe bryllupsnatten i en av våre glampinglavvoer? Dette blir en helst spesiell avsluttning på dagen. For ikke å snakke om starten på deres første dag som nygifte!

Andre artikler

Bursdager

Bursdager er en hyggelig anledning for å samle familie og venner til ett hyggelig selskap. Gjør det enkelt ved å la oss ta oss av arbeidet og rammene rundt. Slik blir festen ett hyggelig minne. Og dere kan kose dere uten å tenke på innkjøp, plass, matlaging og vask.

Konfirmasjon

Den store dagen for konfirmanten og hele familien! Dette skal være en hyggelig sammenkomst med familie og venner som feirer at en barndom er slutt og at voksenlivet begynner.

Dåp og navnefest

Dåp er en av de store begivenhetene i livet, dagen som markerer starten på livet.