Julebord

Vi elsker julen og gjør alt vi kan for å få store og små i julestemmning.

Jul på Varangertunet

Vi på Varangertunet elsker julen og hvert år gjør vi vårt ytterste for at store og små skal komme i julestemning. For det er nettopp det det handler om, den magiske stemningen. Musikken, maten, lukten og pynten. Det er liksom noe helt spesielt med denne tiden av året, noe man ikke kan forklare.

Familie Julebord

Våre familiejulebord har utviklet seg til en tradisjon både for oss og mange faste gjester. Her serverer vi en stor buffet med både varm og kald hjemmelaget julemat, samt en stor desser buffet. Lukta fra kjøkkenet fyller lokalet som er pyntet for en maksiamal julestemning!

Vårt store juletre er pyntet- Alle lys er tent. Julemusikken strømmer ut av høytalerne. Nissen har vært innom med nisseposer til barna. Aktivitetspakker ligger fremme. Alt er klart så hele familien kan spise så mye de vil og kose seg så lenge de orker. Og bare kjenne at nå kommer julestemmningen. Spesielt morsomt er det for oss at barna trives så godt, å gjerne vil bli lenger. Det er viktig for oss å skape gode juleminner for hele familien, men spesielt for de små !

Vi arrangerer også lukkede familiejulebord, for hele storfamilien.

Noen har lyst å innvitere med hele storfamilien på julebord. Da arrangerer vi ett lukket julebord for deg og dine. Dette julebordet kan også tilpasses dine ønsker og behov. Ta kontakt tidlig om du ønsker å booke. Da dagene for blir fullbooket før jul. Det er også mulig å booke en enklere julemiddag for familien, da hovedsaklig på kvelder i ukedagene.

Julebord og Julelunsjer for bedrifter og lukkede selskaper.

Vårt store julebord med varm og kald mat. Dessert buffet. Gløgg og pepperkaker med blåmuggost passer perfekt for bedrifter og lukkede lag. Her kan dere spise dere mett på hjemmelaget julemat. Selskapet er lukket for dere og dere medbringer egen underholdning og drikke. Alt ligger tilrette for det maksimale julebordet! Trenger dere overnatting med frokost eller transport så fikser vi dette også!

Ønsker dere heller en enklere lunsj som juleavsluttning, eller en julemiddag kan dette bestilles i ukedagene. Vi tilpasser menyen deres ønsker og legger tilrette for en hyggelig og avslappende middag med det beste på bordet for dere!

Unn dere noe ekstra godt med vår dessertbuffet som setter prikken over i en. Vi garanterer 100% julestemmning for våre gjester ute og inne på tunet!

Andre artikler

Bryllup

En av de største dagene i livet, fortjener alt det beste!

Dåp og navnefest

Dåp er en av de store begivenhetene i livet, dagen som markerer starten på livet.

Bursdager

Bursdager er en hyggelig anledning for å samle familie og venner til ett hyggelig selskap. Gjør det enkelt ved å la oss ta oss av arbeidet og rammene rundt. Slik blir festen ett hyggelig minne. Og dere kan kose dere uten å tenke på innkjøp, plass, matlaging og vask.