Bursdager

Bursdager er en hyggelig anledning for å samle familie og venner til ett hyggelig selskap. Gjør det enkelt ved å la oss ta oss av arbeidet og rammene rundt. Slik blir festen ett hyggelig minne. Og dere kan kose dere uten å tenke på innkjøp, plass, matlaging og vask.

Bursdager

Det er alltid hyggelig å feire store dager sammen med familie og venner. Vi arrangerer bursdags fester for liten og stor. Om du er 30 eller 90 så fortjener jubilanten en feiring som huskes!

Feires det som feires kan. Spesielle anledninger fortjener spesiell oppmerksomhet, det mener hvertfall vi på tunet.

Personlig vri-

Hos oss har du mulighet til å gjøre så lite eller mye du vil i forhold til din feiring. Mange gjester har satt pris på å slippe å gjøre noen ting. Andre syns det er morsomt med pynting og matlaging. Uansett så legger vi tilrette for at din fest blir akkurat slik du vil ha den. Tilpasset deg og ditt budsjett.

Uansett hva du liker å gjøre er det vel ingen som setter oppvasken dagen derpå som noen favoritt. Oppvask og vask er derfor alltid inkudert når vi leier ut lokalet. Da er du også sikret at du alltid kommer til ett rent og ryddig lokale!

Liten eller stor fest

Våre lokaler er tidløst innredet, stort og intimt nok til både små og store selskaper. Beliggenheten gjør også at dere fint kan trekke ut på verandaen for en lufte pause uten å stå på utsilling for naboer eller forbipasserende.

Servering hjemmelaget eller catring

Ønsker du enkel og raus servering med god hjemmelaget mat kan vi også hjelpe dere. Ønsker du fine dining og en ekstra høytids stemmning over maten samarbeider vi med lokale kokker. Her kan du få servert alt fra tapas med lokal vri, eksoiske smaker eller en 3 retters Varanger meny,

Underholdningen fukser dere selv. Eller dere bestiller underholdning gjennom oss. Vi kan i samarbeid med lokale musikere og DJ er tilby dere den rette musikken for deres fest. Vårt karaoke anlegg kan brukes når dere selv vil bidra med taler eller sang!

Vi har også både projector, lerret og smart TV for dere som ønsker å lage innslag for jubilanten. Eller kanskje jubilanten vil overrasske sine gjester med en morsom video

Her ligger alt til rette for ett fantastisk selskap i hyggelige omgivelser. Sammen med familie og venner!

Reis langt feire lenge.

Her hvor vi bor må gjerne noen reise langt for å feire sammen med familie og venner. Det er ikke alltid man har plass til alle hjemme. Men vi tilbyr overnatting og hvilr rom for deg og dine gjester som har behov for dette. Da kan vi også tilby frokost dagen der på.

Vi ser frem til å høre fra deg og ønsker gjerne å være ditt vertskap ved neste anledning!

Andre artikler

Dåp og navnefest

Dåp er en av de store begivenhetene i livet, dagen som markerer starten på livet.

Konfirmasjon

Den store dagen for konfirmanten og hele familien! Dette skal være en hyggelig sammenkomst med familie og venner som feirer at en barndom er slutt og at voksenlivet begynner.