Turer med guide i Varangerhalvøya nasjonalpark

Turer med guide i Varangerhalvøya nasjonalpark

Varangerhalvøya Nasjonalpark er en helt unik arktisk opplevelse, som skiller seg ut fra alt annet du kan oppleve i Norge.
Sommersessong
Høstsessong
Vintersessong
Vårsessong

Informasjon

Pris
fra 750kr
Varighet
8 timer
Antall personer
1-15
Bookingforespørsel

Varangerhalvøya Nasjonalpark

Varangerhalvøya Nasjonalpark er en helt unik arktisk opplevelse, som skiller seg ut fra alt annet du kan oppleve i Norge. Dette er uten tvil en av bucketlist destinasjonene for dere som planlegger en roadtrip i Norge.

Varanger byr på et karakteristisk arktisk klima. Her er det stor variasjon, men hver sesong har noe unikt å by på. Er det noe spesielt du vil oppleve gjelder det å planlegge turen godt. Ønsker du å oppleve alt, ja da foreslår vi at du setter av god tid.

Sommeren

De lange lyse sommer nettene under midnattsola lar deg glemme tid og sted, her er det kun deg og naturen. Det åpne vidde landskapet strekker seg så langt øye rekker. Vandrer du videre vil du etterhvert møte på elver, fiskevann, dalsøkk og myrlendt terreng. Du vil kunne støte på rein, elg, jerv, gaupe, fjellrev og rødrev og et yrende fugleliv på din vandring. Her kan du prøve fiskelykken etter ørret eller røye i fiskevannene. Eller bare nyte stilheten og det vakre landskapet.

Vinteren

Vintrene her er lange, men med forholdsvis fine temperaturer da halvøya er omringet av hav på begge sider. Tidlig vinter er det mørkt store deler av døgnet, og nordlyset danser over himmelen med jevne mellomrom. 

I midten av januar vender sola sakte tilbake og dagene blir litt og litt lysere hverdag. Da kan du speide utover horisonten å se dynen av snø som har lagt seg over landskapet og møter himmelen i det fjerne. Landskapet på denne tiden av året innbyr til milevis med skiturer i et terreng som er lett og fint å gå.

Bookingforespørsel aktivitet

Send oss gjerne en bookingforespørsel, så skreddersyr vi opplegg som passer dine ønsker og behov.

Tusen takk! Din forespørsel har blitt sendt til oss. Vi tar kontakt så fort vi kan.
Ojsann. Her skjedde det noe feil.

Andre aktiviteter

Vandring i Varanger

Vandring på Varangerhalvøya åpner for unike muligheter i variert terreng. Her er vi omringet av urørt natur.

Kongekrabbefiske i Varanger

Bli med på ett ekte krabbefiske, med smak av nykokt kongekrabbe om bord! Gode historier og lun humor følger garantert med!

Fjordfiske

Med vår beliggenhet rett ved Varangerfjorden har vi ett fantastisk utgangspunkt for store fiskeopplevelser for hele familien.