På Bærtur I Varanger

På Bærtur I Varanger

En kort og intens sommer under midnattsola gir oss masse smakfulle bær. Bli med på flott dag på myr , skog eller vidde. Her finner vi bær modnet på 24t dagslys. Vi spiser på tur og safter og sylter når vi er tilbake!
Sommersessong
Høstsessong
Vintersessong
Vårsessong

Informasjon

Pris
750
Varighet
5
Antall personer
4-8
Bookingforespørsel

På bærtur

Smaken av Varanger

En kort og intenst sommer under midnattsola legger til rette for gode bær forhold. Vi vet ikke om det er de lange lyse sommer nettene, de svært så vekslende sommerdagene eller den korte intense sommeren som gjør det. Men vi mener bærene i Varanger har en særdeles rik , saftig og god smak. En smak som av Varanger med sødme og snert. De bærene vi høster er viddas gull, multebær. Blåbær høster vi til syltetøy og saft. Krøkebær til saft og tyttebær som tilbehør til gode kjøttretter av bla rein. Men ingenting slår følelsen av å spise friske bær rett fra lynga.

Multebær fra Finnmark er viden kjent. Men vi vil tørre å påstå at det er noe spesielt med blåbær fra Varanger. Du kan liksom ikke si at du ikke liker blåbær, før du har smakt blåbær fra Varanger, sånn er det bare. Er du heldig kan du få smake hjemmelaget tyttebær syltetøy, plukket rett i nærheten til diverse kjøttretter på tunet, men dette avhenger av sesong.

Bli med oss på tur

Bli med oss på tur. Vi elsker å være ute og nyte av det naturen har å by på. Er du sånn som oss og vil være med å høste av naturens goder, tar vi deg gjerne med på en tur. Vi pakker sekken full av nistemat og deler våre favoritt bær plasser.

Praktisk info

Sesong for multer og blåbær - Midten av juli - midten av august

Sesong for og krøkebær - Midten av juli - midten av august

Tyttebær fra slutten av august og godt ut i september.

Varighet på turen - 4 timer

Minimum - 4 personer per tur

Eller minimum 2500 kr pr.tur.

Pris 750 kr per person

Inkluderer medbrakt lunsj, kaffe/Te.


Bookingforespørsel aktivitet

Send oss gjerne en bookingforespørsel, så skreddersyr vi opplegg som passer dine ønsker og behov.

Tusen takk! Din forespørsel har blitt sendt til oss. Vi tar kontakt så fort vi kan.
Ojsann. Her skjedde det noe feil.

Andre aktiviteter

Fluefiske i Varanger

Varanger er ett paradis for fluefiskere. Med midnattsola og de lange sommernettene ligger alt til rette for en god sesong.

Fjordfiske

Med vår beliggenhet rett ved Varangerfjorden har vi ett fantastisk utgangspunkt for store fiskeopplevelser for hele familien.

Se Nordlyset i Varanger

Drømmer du om å se nordlyset? Da må du reise til Varanger!