Hamningberg fuglekikkerskjul

Hamningberg fuglekikkerskjul

Det Nordligste fugleskjulet gir deg en helt unik mulighet til å komme tett på de unike arktiske fuglene.
Sommersessong
Høstsessong
Vintersessong
Vårsessong
Pris
Varighet
Antall personer
Det Nordligste fugleskjulet gir deg en helt unik mulighet til å komme tett på de unike arktiske fuglene.

Det Nordligste fugleskjulet...

Det er kun noen få steder i verden du kan finne arktiske fugler i deres naturlige omgivelser. Varanger er et slikt sted, her finner du fuglearter som vanligvis oppholder seg på utilgjengelige steder som Sibir og Nord-Canada. Det åpne landskapet i Varanger gjør disse unike naturopplevelsene tilgjengelig for de aller fleste av oss, deg og meg. Du trenger ikke være godt trent eller kjent i området.

Hamningberg Fuglekikkerskjul

I Hamningberg finner du et av flere fugleskjul som lar deg oppleve den arktiske naturen i ly for vær og vind. Langs Varangerfjorden har Nasjonale Turistveier i samarbeid med Biotop utviklet en serie fugleskul på steder der fuglene samles og oppholder seg. Det aller nordlligste fugleskjulet finner du i Hamningberg. Stedet alle fuglekikkere kommer for å besøke. Fugleskjulet gir deg en helt unik mulighet til å komme tett inn på disse skjeldne arktiske fuglene i sine naturlige omgivelser, samtidig som du er godt beskjyttet fra vær og vinn.

Andre severdigheter

Mistet hjemmet 3 ganger - Bestemor forteller

En gang fortalte bestemor at hun som barn ble hjemløs 3 ganger. Kan du tenke deg hvor og når dette skjedde?

Midnattsola i Varanger

Midnattsola skinner fra medio Mai til Medio Juli. Denne perioden yrer det av liv. Både natur og mennesker våkner til liv. Og på noen få korte uker nyter vi den lyse tida maksimalt.

Nordlyset i Varanger

Varanger er ett perfekt utgangspunkt for nordlys opplevelser. Vår beliggenhet under nordlysovalen. Sammen med det arktiske kystalandskapet, lite lysforurensning og stor horisont kan du nyte Nordlyset bokstaveligtalt på trappa.