Nattfjelldalen i Varanger

Nattfjelldalen i Varanger

I det åpne viddelandskapet i Varangerhalvøya nasjonalpark finner du nattfjelldalen. En spektakulær vandringsdestinasjon, hvor målet er fossefallet i enden av dalen.
Sommersessong
Høstsessong
Vintersessong
Vårsessong
Pris
Varighet
Antall personer
I det åpne viddelandskapet i Varangerhalvøya nasjonalpark finner du nattfjelldalen. En spektakulær vandringsdestinasjon, hvor målet er fossefallet i enden av dalen.

Nattfjelldalen i Varangerhalvøya nasjonalpark

 I det åpne viddelandskapet i Varangerhalvøya nasjonalpark finner du nattfjelldalen. En spektakulær vandringsdestinasjon, hvor målet er fossefallet i enden av dalen. Dette er en attraksjon i seg selv og en tur vi vil anbefale på det sterkeste.

Turen til nattfjelldalen 

Dette er en idyllisk dagstur i åpent landskap. Det lette terrenget gir flere muligheten til å oppleve den unike naturen. Selv om det er en av de lengere turene trenger du ikke være turvant for å begi deg ut på denne turen.

Nattfjelldalen er en unik naturopplevelse, og virkelig verdt turen. Etter vandring i åpent landskap kommer du omsider opp til dalen. Her kan du velge å fortsette turen i det åpne landskapet, mot den fantastiske utsikten på toppen av dalen. Eller gå videre ned i dalen langs elva mot fossen. Det er også mulig å fortsette turen nede i dalen, for så å klatre opp til toppen ved fossen, men det er en mer krevende rute. 

Vandring Destinasjonen Nattfjelldalen

Er du heldig med været vil du på toppen kunne nyte utsikten over Varangerhalvøya til lyden av fossefallet. Her er det deg og naturen, trekk inn den friske lufta og finn roen. Dette er prakteksemplarer av hva Varangerhalvøya har å by på av unike opplevelser i urørt natur, lett tilgjengelig for deg til å finne roen.

Bli med oss på tur

Vi vil gjerne ta deg med på en tur, for å vise frem det unike landskapet. Ta gjerne kontakt på tlf eller post@varangertunet.no for å booke en tur

 Andre severdigheter

Historien til Varanger

Varanger er en skjult skatt for de historie interesserte. Her kan du fordype deg i en rik og variert historie.

Betatt av Varanger, reisebrev fra Henrik Westermark

Jeg har lenge undret meg over hva som drar meg til Finnmark, og spesielt området mellom Varangerbotn og Vardø.‍Området er ikke vilt og storslagent på samme måte som mange andre områder i Norge. Det er et mere rolig og bølgende landskap med masse lys.

Det kjente fjellet Domen

På veien mot Vardø kjører du over fjellet domen, kjent for harde vær forhold på vinteren, og på en god vårdag et utkikkspunkt hvor du kan observere flere hundre tusen sjøfugler.