(Snø) scooter tur i Varanger!

(Snø) scooter tur i Varanger!

Bli med lokale guider på Snøscootertur i det åpne landskapet her i Varanger. Perfekt for deg som liker fart og spenning.
Sommersessong
Høstsessong
Vintersessong
Vårsessong

Informasjon

Pris
Startpris - 1600 kr
Varighet
3-4 timer
Antall personer
2 - 8 per tur
Bookingforespørsel

Du kaller det kanskje snøscooter? I Varanger er det et så vanlig syn at vi kaller det bare scooter. Så neste gang du hører noen her snakke om scooter, vet du at det er snøscooter det er snakk om;)

Liker du fart og spenning?

Har du lyst på en tur litt utenom det vanlige? Varanger er kjent for rolige og naturskjønne omgivelser. Men ikke la deg lure, det finnes noe for deg som liker fart og spenning også.

Scooter i Varanger

Scooter er et kjent og kjært syn i Varanger. For familiene er det mest brukt til transport, frakt og rolige søndagsturer. For ungdommen er det lek og cross, som for noen utvikler seg til profesjonell idrett. Det blir også tatt i bruk i arbeidslivet i forbindelse med reindrift og guiding.

Erfarne og lokale guider

I samarbeid med våre samarbeidspartnere har vi levert scooterturer til våre gjester i snart 7 år. Gjestene kommer ofte tilbake til tunet med røde kinn og gode historier. De lokale og turvante guidene gjør turen til en trygg og heftig opplevelse.

Du kan booke guidede scooterturer fra Varangertunet. Du kan kjøre selv eller sitte på, med eller uten slede. Fra fjellet vil du oppleve en fantastisk utsikt over fjorden og bygda. Så fremt det er dagslys, på en kveldstur kan du være heldig å se nordlyset. Er du riktig heldig får du kanskje smake tradisjonell turmat fra lokalområdet, nemlig tørket reinhjerte.

Praktisk Info

- Antall personer: 2-8 personer per tur.

- Varighet: 3-4 timer.

- Startpris: 1600,-

- Betaling: du kan betale på tunet.

- Sesong: midten av november-slutten av mars. (Dette avhenger av føret)

Send en bookingforespørsmål i skjemaet under, så sender vi deg et tilbud tilpasset ditt behov.


Bookingforespørsel aktivitet

Send oss gjerne en bookingforespørsel, så skreddersyr vi opplegg som passer dine ønsker og behov.

Tusen takk! Din forespørsel har blitt sendt til oss. Vi tar kontakt så fort vi kan.
Ojsann. Her skjedde det noe feil.

Andre aktiviteter

Vandring i Varanger

Vandring på Varangerhalvøya åpner for unike muligheter i variert terreng. Her er vi omringet av urørt natur.

Kongekrabbefiske i Varanger

Bli med på ett ekte krabbefiske, med smak av nykokt kongekrabbe om bord! Gode historier og lun humor følger garantert med!

Fjordfiske

Med vår beliggenhet rett ved Varangerfjorden har vi ett fantastisk utgangspunkt for store fiskeopplevelser for hele familien.