Fjordfiske

Fjordfiske

Med vår beliggenhet rett ved Varangerfjorden har vi ett fantastisk utgangspunkt for store fiskeopplevelser for hele familien.
Sommersessong
Høstsessong
Vintersessong
Vårsessong

Informasjon

Pris
fra 990,-
Varighet
3-4 t
Antall personer
4-8
Bookingforespørsel

Fjordfiske i Varanger

Varangerfjorden byr på flotte opplevelser i form av fiske, enten fra land eller ute i
båt. Vil du fiske etter sei og torsk fra land finnes det flere steder som passer perfekt til det. Slukstang og stingsild, gjerne med grønn nyanser. Eller sluk er alt du trenger for noen fine timer ved sjøen.

Ut på havet?

Vil du ut med båt kan vi på Varangertunet booke turer for deg. Våre samarbeidspartnere kjenner havet godt og har gitt mange av våre gjester en smakebit av live på havet. Da består gjerne fangsten av sei, torsk, steinbit og inn i mellom også kveite. Vi vet at Varangerfjorden skjuler noen skikkelig store eksemplarer av arten.

Bookingforespørsel aktivitet

Send oss gjerne en bookingforespørsel, så skreddersyr vi opplegg som passer dine ønsker og behov.

Tusen takk! Din forespørsel har blitt sendt til oss. Vi tar kontakt så fort vi kan.
Ojsann. Her skjedde det noe feil.

Andre aktiviteter

(Snø) scooter tur i Varanger!

Bli med lokale guider på Snøscootertur i det åpne landskapet her i Varanger. Perfekt for deg som liker fart og spenning.

Guidet tur langs Nasjonalturistveg

Nasjonal turistveg Varanger er kanskje en av de mest eksotiske strekningene. Med et unikt og variert terreng. En sammensatt historie og fuglearter du ikke finner andre steder i verden.

Fluefiske i Varanger

Varanger er ett paradis for fluefiskere. Med midnattsola og de lange sommernettene ligger alt til rette for en god sesong.