Bålfrokost / middag

Bålfrokost / middag

Ingenting er bedre enn og starte eller avslutte dagen med ett måltid rundt bålet. Dere kan benytte en av bålplassene rundt tunet. Ved fås kjøpt i resepsjonen. Eller dere kan bestille ett bål måltid. Vi legger til rette for ett deilig måltid rundt bålet.
Sommersessong
Høstsessong
Vintersessong
Vårsessong

Informasjon

Pris
fra 200
Varighet
1 t
Antall personer
1-10
Bookingforespørsel

Ingenting er bedre enn ett måltid rundt bålet!

På Varangertunet har dere tilgang på flere bålplasser. Disse kan benyttes når dere ønsker. Ved kjøpes i resepsjonen.

Om du ikke er erfaren med båltenning eller mat på bål så hjelper vi deg gjerne. Dere kan bestille både frokost og middag hos oss. Vi tilpasser menyen etter deres ønsker og gjør bålplassen klar for ett hyggelig måltid i felleskap rundt bålet. Sommer eller vinter dette er alltid hyggelig.Hva med fersk fisk foliestekt eller pinnestekt på bålet?En deilig varm suppe,pinnebrød og nykokt kaffe. Eller grillede ostesmørbrød og varm kakao til frokost?

Samle venner, famile eller kollegaer rundt bålet.

Her kjenner dere at skuldrene senker seg. Det er lett å falle til ro rundt bålet- Her er det hyggelig å dele opplevelser og planlegge neste tur. Det er noe magisk med ett måltid rundt bålet. Enten du sitter der alene eller sammen med flere. Maten smaker så ekstra godt. Varmen fra bålkaffe eller kakao fyller kroppen.

Om dere griller pølser eller fisk. Steker pinnebrød eller marshmellows. Dette er de magiske øyeblikkene hvor vi kommer nærmere oss selv og hverandre.

Her blir det tid for ettertanke og bygge gode relasjoner.

Mennesker har alltid vært tiltrekt av varmen fra bålet. Dette kan aldri erstattes. Kanskje kommer nordlyset. Eller midnattsola skinner. Uansett vil små og store sette pris på denne stunden.

Velg en opplevelse hvor alle kan delta.

Rundt bålet trives alle. Liten og stor. Her er det ingen krav til noen. Alle kan være med. Her skaper man minner og bygger relasjoner. Kanskje drar dere på hver sine aktiviteter. Men rundt bålet samles alle når dagen er slutt og kan dele dagens opplevelser. Dere kan dele opplevelsen sammen med familie, venner eller bedriften. Eller den kan deles sammen med oss eller andre gjester om dere ønsker dette.

Utsikt

Vi har bålplass med fantastisk utsikt over Varangerfjorden.

Lavvo

Sommeren 2021 blir det også mulighet å bestille ett bålmåltid i vår nye stor lavvo. Her kan du samle venner og familie. Kollegaer eller skoleklassen. Her skjermet for vær og vind kan dere kose dere med bålmat, gode historier og godt samvær.

Dere kan arrangere bursdager, avsluttninger eller medarbeider samlinger. Trygge ansatte og godt felleskap styrker enhver bedrift. Hvorfor ikke bygge relasjoner, arrangere blikjent kveld med nyansatte i lavvoen

Ønsker dere en helt spesiell opplevelse rundt bålet kan vi legge til rette for en tradisjonsrik samisk kveld. Med samisk mat på bålet. Og samiske sangere og musikere vil dere få innblikk i en rik og fantastisk kultur med en spennende historie. Joik og vakre samiske sanger i gammel og moderne drakt gir en helt spesiell stemmning i lavvoen.

Ta kontakt for ett opplegg og tilbud som passer deres gruppe. Og opplev noe spennede og autentisk. Kjenn varmen fra bålet. Smak kraften fra reinkjøttet. Lytt til den vakre musikken se flammene danse og kjenn roen senke seg.

“de rikeste mennesker er de som har funnet fred med seg selv og sine omgivelser. De som ser gleden i det de har rundt seg. De som unner andre lykke. Det er disse meneskene som har oppnådd det som virkelig betyr noe."

Mulighetene er mange, velget er ditt!

Vi setter pris på å få legge til rette slik at akkurat dere får en uforglemmelig opplevelse rundt bålet. Ta kontakt for ett tilbud og ett opplegg som passer deres gruppe.

Her er alt lett tilgjengelig og selv de som har utfordringer med å bevege seg ut i naturen kan få en følelse av å være langt til fjells.

Bookingforespørsel aktivitet

Send oss gjerne en bookingforespørsel, så skreddersyr vi opplegg som passer dine ønsker og behov.

Tusen takk! Din forespørsel har blitt sendt til oss. Vi tar kontakt så fort vi kan.
Ojsann. Her skjedde det noe feil.

Andre aktiviteter

Turer med guide i Varangerhalvøya nasjonalpark

Varangerhalvøya Nasjonalpark er en helt unik arktisk opplevelse, som skiller seg ut fra alt annet du kan oppleve i Norge.

Sauna / Dampbad

Her på Varangertunet har vi laget en tradisjonell finsk sauna, en perfekt avslutning på dagen. lei vår vedfyrte badstu til ett deilig dampbad!

Se Nordlyset i Varanger

Drømmer du om å se nordlyset? Da må du reise til Varanger!